Nema slike

Vrećice za dresiranje

Četvrtak, 22 prosinca 2016. u 10:16

One Way - jednoktarne dresir vrećice za profesionalce.

U našem prodajnom asortimanu nalaze se dresir vrećice patentirane dresir vrećice nizozemskog proizvođača One Way koje distribuiramo kao ovlašteni prodavač u RH.

Patentirane jednokratne dresir vrećice premium kvalitete za slastičarstvo, pekarstvo i kulinarstvo izrađene od troslojnog materijala i gumenim vanjskim slojem što omogučuje korisniku jak stisak čak i sa vlažnim i masnim rukama. Vrečice su proizvedene i namjenjene za korištenje HACCP standarda te su certificirani za korištenje sa hranom u skladu s europskim i američkim smjernicama, te posjeduju BRC certifikat.

Pogledajte prospekt dresir vrećica

Pogledajte prospekt vrećica za pisanje i crtanje

Nema slike

PRO-FONDI - INOVATIVAN UREĐAJ KOJI EFIKASNO UKLANJA OSTATKE KAVE

Četvrtak, 22 prosinca 2016. u 10:05

Pro-Fondi je električni uređaj koji radi na 12V namjenjen je za rješavanje problema oko vađenja i čišćenja ostataka od kave iz ručke na espresso aparatima bez udaranja i stvaranja neugodnih zvukova u prostoru.

Osnovan na HACCAP mjerilima za održavanje higijene radnog prostora. PRO-FONDI je projektiran i izgrađen kao konačno rješenje za probleme oko zbrinjavanja ostataka kave.

Više informacija pro-fondi.pro-dg.hr

Nema slike

iSi baza recepata

Petak, 03 veljače 2012. u 12:28

Štovani kupci i korisnici iSi proizvoda,
Radi dodatnih znanja o aplikacijama koje možete napraviti sa iSi bocama i pobuđivanju kreativnost sa receptima koji mogu biti učinjeni s iSi bocama razvijena je baza podataka "iSi recepti" od strane proizvođača boca i patrona iSi GmbH.

Na www.isi-recipes.at možete pronaći recepte iz različitih područja primjene. Baza podataka iSi recepti je dostupan u 4 jezika: njemački, engleski, francuski i španjolski i nudi ukupno 161 recepata! Uz recepte iz različitih područjima primjene - ponuda krema, "finger foods", juhe, umaci, maslaci, slastice, kolači u posudi, koktele, barovi, za djecu - tu je i jedan "recept mjeseca".
Ovdje možete pronaći svaki mjesec novi recept koji bi Vas trebao pozvati da posjetite iSi recepte bazu podataka barem jednom mjesečno.

Nema slike

Novi izgled internet stranica

Utorak, 24 siječnja 2012. u 14:39

Štovani posjetioci naših internet stranica želimo da vaše vrijeme provedeno na našim internet stranicama prođe ugodno. Ukoliko imate problema sa prikazom stranica ili nekih njenih dijelova molimo da nas obavijestite. Za najbolji pregled stranica preporučujemo da ih pregledavate pomoću internet explorera IE 8 ili veći.

© Sva prava zadržana. | CIJENIMO VAŠE MIŠLJENJE

Društvene mreže - pratite nas  
postavite nas u favorite | preporuči prijatelju
SAPE.net | Powered by SAPEnet | © 2011 PRO-DG d.o.o.